ΒΕΡΟΙΑ

Σε αναζήτηση αντι-Στεβάνοβιτς

Σε αναζήτηση αντι-Στεβάνοβιτς

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την αποδοχή της παραίτησης του Γκόραν Στεβάνοβιτς κι ενώ το υπόλοιπο τιμ φαίνεται πως θα μείνει στην θέση του.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την αποδοχή της παραίτησης του Γκόραν Στεβάνοβιτς βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια κι ενώ το υπόλοιπο τιμ φαίνεται πως θα μείνει στην θέση του.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι η πρώτη προπόνηση μετά την αποδοχή της παραίτησης του Γκόραν Στεβάνοβιτς έγινε υπό τις οδηγίες του Μίλος Μπάσιτς που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάτσει και στον πάγκο το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το ερώτημα είναι αν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, επιλέξει και την παραμονή του στην λογική να μην αλλάξει το στιλ της ομάδας. Όπως είχε κάνει ουσιαστικά και έναν χρόνο πριν μετά το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο και την παραμονή του Νίκο Καρύδα.

Ο Στεβάνοβιτς δε που αναμένεται να αναχωρήσει αύριο από την Βέροια για το Βελιγράδι για να αποχαιρετήσει φίλους και συνεργάτες (Γκουτζιγιάν, Μπάσιτς και Μιχαήλοβιτς) και διαψεύδει μέσω του περιβάλλοντός του ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Τουρκίας.

Μάλιστα χθες προέτρεψε σε τετ α τετ που είχε με τους συνεργάτες του να μην παραιτηθούνε και να συνεχίσουνε το έργο τους, ενώ στην ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιώργο Αρβανιτίδη. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το αντίο του έγινε σε κλίμα συγκίνησης.

Στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση της Βέροιας βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ που φρόντισε μέσα από την σύντομη ομιλία του να προτρέψει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να παραμείνουνε προσηλωμένοι στο έργο τους.

Στα θετικά από το αγωνιστικό κομμάτι εν όψει της προετοιμασίας της Βέροιας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό είναι ότι εξέτισαν τις τιμωρίες τους οι Γκιγιέρμο και Αποστολόπουλος ενώ σε ρυθμούς ομάδας βρίσκεται πλέον και ο Ντα Κόστα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ