ΒΕΡΟΙΑ

Σε καλό δρόμο του Αμαραντίδη

Στην Βέροια συνεχίζουν τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους Αλέξανδρο Βεργώνη, Δημήτρη Αμαραντίδη και Μπάμπη Παυλίδη να παίρνουν σειρά. Ποιοι είναι δύσκολο να συνεχίσουν.

Τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζουν στην Βέροια με τους Αλέξανδρο Βεργώνη, Δημήτρη Αμαραντίδη και Μπάμπη Παυλίδη να παίρνουν σειρά.

Η λογική της διαμόρφωσης του κορμού αποτελεί εξαρχής το πρώτο μέλημα του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα και των συνεργατών του και φαίνεται και στην πράξη.

Μετά τους Σιρίλ Καλί, Μπράνκο Όστοϊτς, Πέδρο Άρτσε και Σωτήρη Μπαλάφα οι επόμενοι που παίρνουν σειρά είναι οι Αλέξανδρος Βεργώνης και Μπάμπης Παυλίδης, που αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (3/6) να έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση της ανανέωσης του Δημήτρη Αμαραντίδη, ενώ αντίθετα δύσκολα θα παραμείνουν στην Βέροια οι Άγγελος Βέρτζος, Κενάν Μπαργκάν και Ντάρσι Νέτο.

Όσον αφορά την παραμονή του Ραούλ Μπράβο, η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια περιμένει την απάντηση του έμπειρου Ισπανού αμυντικού στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει, με μειωμένες όμως αποδοχές σε σχέση με την συμφωνία του περσινού καλοκαιριού.

Επίσης αμφίβολο είναι το αν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Ημαθίας οι Νταβίντ Βάσκες και Χοκίν Εσπάρθα, παρά το ότι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κι όσο για το θέμα του προπονητή μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βέροιας από τον Βλάνταν Ίβιτς, καθώς η συμφωνία μαζί του θεωρείται δεδομένη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ