ΒΕΡΟΙΑ

"Πρώτη" στη σκιά της έδρας

"Πρώτη" στη σκιά της έδρας

Και επίσημα στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου ξεκίνησε από το απόγευμα η προετοιμασία της Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο με φανερά τα σημάδια για το τι μέλλει γενέσθαι με το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το τι μέλλει γενέσθαι με το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας επισκίασε ήταν επόμενο να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην επίσημη πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Το θέμα που δημιουργήθηκε με την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου μονοπώλησε τα «πηγαδάκια» των 100 περίπου φιλάθλων που έδωσαν το παρών ενώ ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» Γκόραν Στεφάνοβιτς δεν έκρυψε πως αναμένει την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων.

Το "παρών" έδωσε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., ενώ νέα πρόσωπα ήταν ο Γκόραν Στεβάνοβιτς με τους συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές Πλαβούκος, Σεντεμέντες και Όστοϊτς.Η προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής με μπάλα, με δικαιολογημένο απόντα τον αδειούχο Ορέστες που αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες μέρες.

Συνολικά το "παρών" έδωσαν οι παρακάτω 14 ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα: Κοτταρίδης, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σεντεμέντες, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Όστοϊτς, Γκιγέρμο, Καλτσάς, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Πλαβούκος, Μπαργκάν και εφτά από την ομάδα Κ20.

Ο Στεβάνοβιτς στις δηλώσεις του πριν την έναρξη της προπόνησης τόνισε: " Χαίρομαι που είμαι στη Βέροια. Τώρα ως προπονητής τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή ομάδα μέσα από την δουλειά. Περιμένουμε και τις μεταγραφές για δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα. Θέλω να παίξουμε διαφορετικό σύστημα".

Κι όσο για τον Νίκο Γεωργιάδη επισήμανε πως: " Κάθε χρονιά πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Με υψηλότερους στόχους. Πρέπει να βάλουμε υψηλότερο στόχο. Γρήγορη σωτηρία και ότι καλύτερο προκύψει στην συνέχεια.Τα νέα παιδιά που θα έρθουν θα τα εντάξουμε στην ομάδα διότι έμεινε ο κορμός. Ο νέος προπονητής πρέπει να γνωρίσει 25 νέα πρόσωπα αλλά δεν θα είναι δύσκολο γι αυτόν. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ