ΒΕΡΟΙΑ

Πρώτη επιλογή ο Καρντόσο

Πρώτη επιλογή ο Καρντόσο
Καρντόσο INTIME SPORTS

Ο Οράσιο Καρντόσο φαίνεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Βέροιας μετά από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά.

Μετά από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά ο Οράσιο Καρντόσο φαίνεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Βέροιας.

Ο 33χρονος μέσος έχει στα συν του το γεγονός ότι έχει την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την Super League από το πέρασμά του από τους Αστέρα Τρίπολης και Καβάλα.

Μία επιλογή που έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και από το γεγονός ότι ο Σερζ Ντιέ ήρθε σε συμφωνία με την Skoda Ξάνθη από την περασμένη Πέμπτη.

Μία εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούσε να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Καλαϊτζίδη όπως έναν χρόνο πριν. Στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής χρονιάς στον δρόμο της ανόδου από την Football League στην Super League.

Πλέον μετά την μη απόκτηση του Ισά η διοίκηση της Βέροιας βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Καρντόσο με στόχο την επίτευξη της συμφωνίας μαζί του ώστε να αφήσει πίσω του την Κόλο Κόλο της Χιλής όπου και ανήκει από τον Δεκέμβριο του 2011.

Εν τωψ μεταξύ οι Δασκαλάκης και Μπελόν δεν έχουμε ακόμη λύσει τα συμβόλαιά τους με την Βέροια, ο Σκαθαρούδης δόθηκε δανεικός για το επόμενο εξάμηνο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών όχι όμως και ο Μάνος που θα παραμείνει στην Βέροια ενώ σε ομάδα της Football League θα δοθεί δανεικός και ο ισπανός Καρλίνος Μενέντες.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ