ΒΕΡΟΙΑ

Πρώτες σκέψεις για Κάανεν

Πρώτες σκέψεις για Κάανεν
INTIME SPORTS

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Βέροιας στα δύο πρώτα παιχνίδια επί της παρουσίας του Τον Κάανεν στην άκρη του πάγκου της ομάδας έφεραν και τις πρώτες σκέψεις για τον Ολλανδό τεχνικό.

Οι ισάριθμες ήττες της Βέροιας στα δύο παιχνίδια επί της παρουσίας του Τον Κάανεν στην άκρη του πάγκου της ομάδας έφεραν και τις πρώτες σκέψεις για τον Ολλανδό τεχνικό.

Ειδικά η χθεσινή εμφάνιση στο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό που συνδυάστηκε και με την ήττα με 1-0 έδειξε να προβληματίζει έντονα τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Γιώργο Αρβανιτίδη.

Επί της παρουσίας του Κάανεν η Βέροια έχει γνωρίσει δύο ήττες. Καταρχήν στο ντεμπούτο του εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και ακολούθως χθες από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με 1-0.

Δύο ήττες που τερμάτισαν το αήττητο που είχε η «Βασίλισσα του βορρά» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές όπου τελούσε με την σφραγίδα του Σέρβου Γκόραν Στεβάνοβιτς (σ.σ. 2-2 στα Χανιά με τον Πλατανιά, 2-0 εντός έδρας επί του ΟΦΗ και 1-1 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό με υπηρεσιακό τον Στέφανο Γαϊτάνο).

Η εμφάνιση και ήττα από τον Πανθρακικό προβλημάτισε εκτός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ και τους φιλάθλους της ομάδας που είτε βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής είτε παρακολούθησαν το παιχνίδι τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαφορά που παρουσιάζεται στις εμφανίσεις της Βέροιας έχει να κάνει με το ότι ο Κάανεν όπως έχει διαρρεύσει βασίζεται περισσότερο σε θεωρητικό επίπεδο παρά σε πρακτικό.

Πλέον σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στο ουδέτερο όμως του Καυτανζογλείου Σταδίου, κι αυτό γιατί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης συνεχίζονται τα έργα, με τον Εργοτέλη ίσως και να κρίνει το μέλλον του Κάανεν και κατ΄ επέκταση την στάση της διοίκησης της ΠΑΕ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ