ΒΕΡΟΙΑ

Πρόταση Λέστερ για Μπεν

Πρόταση Λέστερ για Μπεν
Μπεν INTIME SPORTS

Ο Μοχάμεντ Μπεν μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις της Βέροιας ωστόσο θεωρείται δεδομένη η διάθεση πώλησής του με την Λέστερ να φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση.

Στις προπονήσεις της Βέροιας επέστρεψε και πάλι ο Μοχάμεντ Μπεν ωστόσο θεωρείται δεδομένη η διάθεση πώλησής του με την Λέστερ να φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση.

Η πρόταση της αγγλικής ομάδας δείχνει να απασχολεί την διοίκηση της ΠΑΕ όπως και αυτές που υπάρχουνε από ομάδες της Τουρκίας και της Γαλλίας και μέχρι τις 31 Αυγούστου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση.

Σήμερα το βράδυ εξάλλου έρχεται από την Ιταλία ο Ντομινίκ Μαλονγκά και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του. Με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ο Γάλλος επιθετικός θα ενσωματωθεί από αύριο στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις στην «Βασίλισσα του βορρά» φαίνεται να υπάρχουνε κάποιες δυσκολίες με τους υποψήφιους στόχους από την Ισπανία που είχε εισηγηθεί ο Κίκε Ερνάντεθ.

Για αυτό και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ στρέφονται στην γαλλική αγορά και συγκεκριμένα από το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Επίσης η Βέροια βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση ενός έγχρωμου δεξιού εξτρέμ με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά και πολύ κοντά σε έναν παλιό της γνώριμο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ