ΒΕΡΟΙΑ

Προπόνηση με Ντόστανιτς

Προπόνηση με Ντόστανιτς
INTIME SPORTS

Σε αντίθεση με την φημολογία που αναπτύχθηκε από το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς

Υπό τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς, σε αντίθεση με την φημολογία που αναπτύχθηκε από το πρωί της Πέμπτης, ξεκίνησε το απόγευμα η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε κανονικά το παρών στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία για το μεθαυριανό ραντεβού με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ήττα της Τετάρτης από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο ήταν επόμενο να επηρεάσει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας με τα βέλη να έπεσαν και προς την πλευρά του Ντόστανιτς.

Με την σημερινή του παρουσία πάντως στην προπόνηση ο Ντόστανιτς όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της Βέροιας, τουλάχιστον μέχρι και το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ακόμη και η κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας της "βασίλισσας του βορρά" δεν είναι και η καλύτερη δυνατή δεδομένου ότι τα παιχνίδια περνούνε και η θέση της στην βαθμολογία είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για αυτό και το παιχνίδι που ακολουθεί μετά από αυτό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αποκτάει χαρακτήρα τελικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας ήταν ότι Γκιγέρμο Πέρεθ πάτησε ξανά γήπεδο μετά από αρκετούς μήνες απουσίας μετά και την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς του.

Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ δεν γυμνάστηκε ο Άγγελος Βέρτζος που ταλαιπωρείται από ίωση.

Τέλος, στην επαγγελματική ομάδα της Βέροιας "προβιβάστηκε" από σήμερα ο νεαρός επιθετικός της Κ20, Δημήτρης Μελικιώτης.

"Δαυίδ εναντίον Γολιάθ"

Ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόσταντις χαρακτηρίζει το μεθαυριανό παιχνίδι της ομάδας του στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Ολυμπιακό σαν τη μάχη του Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ.

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova παραδέχθηκε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται στη χειρότερη στιγμή για την ομάδα του.

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έρχεται στη χειρότερη στιγμή για εμάς. Ξέρουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού και τις δικές μας δυνατότητες. Είναι Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Ξέρω μόνο πως θα τα δώσουμε όλα και πρέπει να παίζουμε στο μάξιμουμ από εδώ και πέρα", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντόστανιτς.

Για το ότι ο Δαυίδ έχει νικήσει τον Γολιάθ ευχήθηκε: "Μακάρι να συμβεί αυτό"!

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι τόνισε: "Είναι δύσκολη ερώτηση, ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό ρυθμό, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι σε πολλή κακή μέρα και εμείς σε εξαιρετική. Θέλω να είμαι ειλικρινής, έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες να πετύχουμε κακό τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, οι παίκτες προσπαθούν και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος και να πάρουμε βαθμούς γιατί προσπαθούν πολύ τα παιδιά".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ