ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια για Πόζογλου

Η Βέροια για Πόζογλου
Πόζογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέλιου Πόζογλου έχει δείξει η Βέροια, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Δεδομένη η πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία με Πούγγουρα και Γιαννούλη.

Η Βέροια αναζητά παίκτη στο αριστερό άκρο της επίθεσης και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι μέσα στους στόχους είναι η περίπτωση του Στέλιου Πόζογλου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στον Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται να κινηθούν οι διαδικασίες για να αποκτηθεί.

Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε δεν χρησιμοποιήθηκε σε επίσημο ματς, σε αντίθεση με τη σεζόν 2014-2015, οπότε και κατέγραψε 12 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 σε 6 αναμετρήσεις σημείωσε 1 γκολ. Ο νεαρός δεν έχει ακόμα ενημέρωση για το αν θα παραμείνει στον Δικέφαλο ή παραχωρηθεί ως δανεικός.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η πρόθεση της ομάδας της Ημαθίας να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον 21 ετών αμυντικό Αχιλλέα Πούγγουρα, αλλά και με τον 21 ετών Δημήτρη Γιαννούλη χαφ Δημήτρη Γιαννούλη. Θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να φανεί εάν θα μείνουν και δεύτερη σερί σεζόν στη "Βασίλισσα".

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ