ΒΕΡΟΙΑ

Πλήρης στον τελικό με Πανθρακικό

Πλήρης στον τελικό με Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τον κόσμο στο πλευρό της θα υποδεχθεί αύριο (02/02, 17:15) η Βέροια τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Η Βέροια θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τον κόσμο στο πλευρό της αύριο (02/02, 17:15), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κυανέρυθροι» βλέπουν σαν τελικό το συγκεκριμένο ραντεβού καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα τους βάλει για τα καλά σε περιπέτειες, όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Super BALL με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Σέντρα εκπομπής στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ. Καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βασίλης Ρόβας, ο οποίος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε το απόγευμα και στην συνέχεια ο προπονητής της Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή, αφήνοντας εκτός μόνο τον ανέτοιμο Αλέξη Αποστολόπουλο.

Αναλυτικά την αποστολή της Βέροιας αποτελούνε οι: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπάρμπας, Τραπ, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπεν, Γκονσάλβες, Τζόναθαν Λόπεζ, Βέρτζος, Τζημογιάννης, Σιόντης, Κομόλοφ, Βεργώνης, Μπαργκάν και Μάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ