ΒΕΡΟΙΑ

Πέφτει οριστικά η Βέροια, δεν κατέθεσε φάκελο

Πέφτει οριστικά η Βέροια, δεν κατέθεσε φάκελο

Οριστικά δεν θα αγωνίζεται η Βέροια στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League, καθώς δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης, όπερ σημαίνει ότι υποβιβάζεται ό,τι και αν κάνει στις αγωνιστικές που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν.

Δεν θα αγωνίζεται στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League η Βέροια. Η "Βασίλισσα του Βορρά", δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης, όπερ σημαίνει ότι υποβιβάζεται ό,τι και αν κάνει στις αγωνιστικές που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν.

Η διορία έληξε, η ΠΑΕ δεν έκανε αυτό που έπρεπε και ο υποβιβασμός είναι πλέον γεγονός. Η μη αδειοδότηση για οφειλές συνεπάγεται υποβιβασμό στη Football League.

Αυτό σημαίνει πως παιχνίδια που τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη έχουν απλά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού ό,τι και αν γίνει, η ομάδα δεδομένα θα πέσει στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Από τη Βέροια υποστηρίζουν ότι κατέθεσαν φάκελο, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν αυτό έγινε μέχρι χθες, όμως η Επιτροπή ζήτησε συμπληρωματικά έγγραφα και αυτά δεν προσκομίστηκαν.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24