ΒΕΡΟΙΑ

Παζάρια Λόπεθ με Βέροια

Παζάρια Λόπεθ με Βέροια
INTIME SPORTS

Ο Τζόναθαν Λόπεθ αναμένεται να αποχαιρετήσει την Βέροια, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της απόκτησης του Νίκου Αναστασόπουλου.

Η διαφαινόμενη λύση του συμβολαίου του Τζόναθαν Λόπεθ με την ΠΑΕ Βέροια αναμένεται να συνοδευτεί με την απόκτηση του Νίκου Αναστασόπουλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια επιθυμούσε την παραμονή του Ισπανού τερματοφύλακα βάσει του διετούς διάρκειας συμβολαίου που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι, εκείνος να μείνει ελεύθερος και φαίνεται να βρίσκεται η χρυσή τομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Βέροια αξιώνει το ποσό των 50.000 ευρώ από τον Λόπεθ για να προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του κι όσο για τον ίδιο αντιπρότεινε 40.000 ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα ή το αργότερο αύριο να τα βρούνε και ακολούθως να ολοκληρωθεί το φλερτ με τον Νίκο Αναστασόπουλο ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό που θα δημιουργηθεί στην θέση του τερματοφύλακα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια έχει προχωρήσει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας σε συγκεκριμένη πρόταση στον έμπειρο τερματοφύλακα και πρώην της Κέρκυρας και αναμένει την απάντησή του.

Κι όσον αφορά τον Σιρίλ Καλί τελικά επήλθε και νέα ανατροπή στο θέμα της παραμονής του με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό αντί να παραμείνει στην Βέροια να οδεύει για το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Εκεί όπου θα συναντήσει και πάλι στην θέση του προπονητή τον Μάκη Χάβο.

Τέλος λόγω προσωπικού προβλήματος της τελευταίας στιγμής που συνέβη στο προπονητή της Βέροιας, Γκόραν Στεφάνοβιτς, η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας του βορρά" αναβλήθηκε για αύριο στις 19.00 στα γραφεία της ΠΑΕ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ