ΒΕΡΟΙΑ

Παρελθόν ο Ζε Βιτόρ

Παρελθόν ο Ζε Βιτόρ
Ζε Βιτόρ

Όπως αναμενόταν ο Ζε Βιτόρ αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της Βέροιας μετά από λίγους μήνες παραμονής του στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος μέσος κλήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και συμφωνήθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ζε Βιτόρ είχε αποτελέσει επιλογή του Μάκη Χάβου το καλοκαίρι για την Βέροια αλλά όπως φάνηκε με την εξέλιξη αυτή δεν ήταν στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ήδη εξάλλου για την «Βασίλισσα του βορρά» θεωρείται ο Γουέιν Τόμας μετά από την κατάθεση της προσφυγής του με τις δύο πλευρές να έχουνε δώσει ραντεβού στα δικαστήρια.

Ακόμη και ο Σήφης Δασκαλάκης είναι πολύ πιθανό να κληθεί για συζήτηση λύσης του συμβολαίου του με τον έμπειρο τερματοφύλακα όπως φαίνεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του Καλαϊτζίδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός της Βέροιας δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό πρώτο παιχνίδι στα πλαίσια της 3φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Θρασύβουλο στην Βέροια.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Δασκαλάκης που είχε έρθει το καλοκαίρι στην Βέροια με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι. Στης πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό στην Βέροια.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ