ΒΕΡΟΙΑ

Παραμένει κλινήρης ο Μρντάκοβιτς

Παραμένει κλινήρης ο Μρντάκοβιτς
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Μπεν Μοχάμεντ ήταν το μόνο θετικό για τον Στέφαν Στόικα καθώς ο τεχνικός της Βέροιας δεν είχε στην διάθεσή του τους Μίλιαν Μρντάκοβιτς και Κενάν Μπαργκάν.

Με τις δύο απουσίες των Μίλιαν Μρντάκοβιτς και Κενάν Μπαργκάν συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

Σε μία μέρα όπου ο Στέφαν Στόικα είδε τον Μπεν Μοχάμεντ να τίθεται και πάλι στην διάθεσή του μετά την επιστροφή του από την Γαλλία όπου βρέθηκε για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Κι όσο για τις απουσίες των Μρντάκοβιτς και Μπαργκάν είχε να κάνει για διαφορετικό λόγο στην σημερινή μέρα όπου το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας.Ο Μρντάκοβιτς παρέμεινε για μία ακόμη μέρα κλινήρης ενώ ο Μπαργκάν είχε πάρει μονοήμερη άδεια για να μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του με το αυριανό πρόγραμμα να περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση.

Εν τω μεταξύ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis υποστήριξε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη: " Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κατηγορία.Στόχος μας είναι να κάνουμε μια νέα αρχή στο ματς με τον Άρη, για να καταφέρουμε στο τέλος να πραγματοποιήσουμε το βασικό μας στόχο όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ