ΒΕΡΟΙΑ

Πάνοπλη στην Ξάνθη

Πάνοπλη στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Η Βέροια θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για την πρεμιέρα του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους το πρωί με τον Χοσέ Γκρανέρο να βλέπει με ικανοποίηση τους Καλτσά και Ντουμίτρου να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας να τους συμπεριέλαβε στην αποστολή του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Σωτήρη Μπαλάφα που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην μέση του.

Εκτός έμεινε μόνο ο ανέτοιμος Βάσκες, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι και ο Ιβάν Μαλόν παρά το θέμα που προέκυψε με την κλήση του στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, είναι ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας που κλήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για το αν το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν χειραγωγημένο.

Ο Γκρανέρο πήρε στην αποστολή του 20 ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που κάποιος από εκείνους που αντιμετώπιζαν προβλήματα δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί.

Αυτοί είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας, Άρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ