ΒΕΡΟΙΑ

Πάει για τριπλή ενίσχυση

Πάει για τριπλή ενίσχυση
Μπεν INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έναρξη της προετοιμασίας της Βέροιας. Επένδυση με τον 21χρονο Μάριο Παπαδόπουλο ενώ προ των πυλών είναι τρεις ακόμη μεταγραφές. Στα σκαριά η πώληση του Μπεν.

Η έναρξη της προετοιμασίας της Βέροιας βρίσκεται στην τελική της ευθεία για την νέα αγωνιστική περίοδο όπως και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Συγκεκριμένα έγινε κίνηση επένδυσης με την απόκτηση του 21χρονου Μάριου Παπαδόπουλου. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί με τους Μακεδονικό και της ΑΕΠ Κατερίνης.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο αναμένεται την Δευτέρα, ενώ τρεις μέρες αργότερα για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των «κυανέρυθρων».

Στο έμψυχο δυναμικό αυτή τη στιγμή βρίσκονται 15 ποδοσφαιριστές μαζί με τους Καλτσά και Μπαργκάν που δεν υπολογίζονται, και για αυτό στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ που θεωρείται επιβεβλημένη θα γίνουνε άμεσα τρεις προσθήκες. Και πιο συγκεκριμένα τριών Ισπανών ποδοσφαιριστών που έχουνε στείλει υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπεν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης είναι σε συζητήσεις με συγκεκριμένες ομάδες. Μάλιστα δεν κρύβει ότι από την Ελλάδα τον θέλουνε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ