ΒΕΡΟΙΑ

ΠΑΕ Βέροια: "Κάποιοι... σφύριζαν"

ΠΑΕ Βέροια: "Κάποιοι... σφύριζαν"

Η ΠΑΕ Βέροια μέσω ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για την διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Βέροια διαμαρτύρεται για την διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφού ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές σταμάτησε παίκτες της ομάδας μας που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, επειδή 'κάποιοι' εκτός (;) αγωνιστικού χώρου σφύριξαν!!!

Αφού διέκοψε το παιχνίδι και έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα την πρώτη φορά, γιατί δεν εφάρμοσε τον κανονισμό όταν το ίδιο έγινε για δεύτερη και τρίτη φορά;

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία αυτή η κατάφορη αδικία κατά της ομάδας μας, αφού στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει η διαιτησία να δείξει ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρχουν παράπονα από οποιαδήποτε ομάδα για «αλλοίωση αποτελέσματος», όπως συνέβη σήμερα στο Αγρίνιο κατά της ομάδας μας".

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Μπάμπης Τεννές τόνισε: " Το παιχνίδι ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εμάς. Η Βέροια ήταν πολύ καλή σήμερα και ίσως την υποτιμήσαμε. Η χρονική στιγμή που σημειώσαμε το γκολ ήταν θέμα τύχης, αλλά αυτό μας το χρώσταγε. Βελτιωθήκαμε με τις αλλαγές που έγιναν και φτάσαμε στην πολυπόθητη νίκη. Στα αποδυτήρια έχουμε τη δική μας βαθμολογία με τους παίκτες και με τη σημερινή νίκη ισοβαθμίσαμε στην πρώτη θέση. Η νίκη στο παιχνίδι με τη Βέροια μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο, αλλά ακόμη έχουμε εννέα σταθμούς".

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε: " Ηταν ένας καθοριστικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Εμείς παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναιτωλικό. Παίξαμε ανοιχτά και δεν θυσιάσαμε το θέαμα για την ουσία. Χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Μας στεναχώρησε η χρονική στιγμή που δεχτήμκαμε το γκολ, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως έχουμε τη δυναμική για να μείνουμε στην κατηγορία, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι της Βέροιας πως θα τα δώσουμε όλα στα υπόλοιπα παιχνίδια".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ