ΒΕΡΟΙΑ

"Ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά σε Ολαϊτάν, μέχρι την παρέμβαση του Ολυμπιακού"

"Ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά σε Ολαϊτάν, μέχρι την παρέμβαση του Ολυμπιακού"
Ολαϊτάν INTIME SPORTS

Πως ο Ολαϊτάν από 'κει που ήταν έτοιμος για Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ, πλησιάζει στον Ολυμπιακό; Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξηγεί το story και χρίζει φαβορί τους Πειραιώτες.

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropοlis" και αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Μάικλ Ολαϊτάν.

Συγκεκριμένα, για την απουσία του Ολαϊτάν από τις προπονήσεις της Βέροιας, ο Καλαϊτζίδης υπογράμμισε:

"Ο Ολαϊτάν σήμερα το βράδυ αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Το είπε ο εκπρόσωπός του και θα δούμε αν όντως συνέβησαν όλα όσα είπε. Γνώριζα ότι υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενικού του προσώπου, όμως δεν μπορούσα να του δώσω μεγαλύτερη άδεια. Θα δούμε αν έγινε η κλοπή στο πορτοφόλι του. Δεν θέλω να προδικάζω. Γνωρίζω καλά τον Ολαϊτάν και μου έχει εξωτερικεύσει κάποια πράγματα και το εκτιμώ αυτό".

Για τις προθέσεις του 20άχρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, ο τεχνικός της Βέροιας επισήμανε: "Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Πριν από έναν μήνα ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά, αλλά και εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε τις εξελίξεις, έκανε την παρέμβασή του και είναι κοντά στον παίκτη. Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάτι. Ίσως έκανε επαφή με τη διοίκηση.

Ο τρόπος που λειτούργησε ο Ολυμπιακός ήταν καταλυτικός για να αλλάξει στάση και ο παίκτης. Ο τρόπος που τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός τον κέρδισε και ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Πριν έναν μήνα ο Ολαϊτάν έλεγε ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη. Του αρέσει η πόλη, αλλά άλλαξε από τον τρόπο προσέγγισης του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση η Βέροια επιθυμεί την παραμονή του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ