ΒΕΡΟΙΑ

Ο Μρντάκοβιτς σκοράρει... παντού

Ο Μρντάκοβιτς σκοράρει... παντού
Μρντάκοβιτς

Η Βέροια βρήκε "λαχείο" στο πρόσωπο του Μίλγιαν Μρντάκοβιτς ο οποίος αν έχει αλλάξει 16 σταθμούς στην καριέρα του και έχει ταξιδέψει σε εννέα χώρες μόλις στα 31 του χρόνια, κλέβει την παράσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (videos)

"Πρώτη φορά χάνω πέναλτι. Αν δεν σκόραρα θα... έσκαγα", δήλωσε ο Μίλγιαν Μρντάκοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα Βέροια - ΟΦΗ 2-0, που βρήκε τον Σέρβο στράικερ να πετυχαίνει το τρίτο του τέρμα σε δυο αγώνες με την "Βασίλισσα του Βορρά".

Ο Μρντάκοβιτς, λοιπόν, έχει κλέψει την παράσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού εκτός από τα γκολ που έχει πετύχει η παρουσία του μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική. Οι φίλοι της Βέροιας αναρωτιούνται όμως αν θα καταφέρει να.. ριζώσει επιτέλους σε μία ομάδα. Τη δική τους.

Σε ηλικία 16 ετών ο Μρντάκοβιτς θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο και γι αυτό μετακόμισε στο Βέλγιο και την Άντελεχτ στην οποία έμεινε για δυο χρόνια. Από τα 18 του χρόνια και μετά άρχισε ένα απίστευτο ταξίδι με 16 (αν λάβουμε υπόψιν και την Άντελεχτ) διαφορετικούς σταθμούς σε 9 διαφορετικές χώρες!

Συγκεκριμένα ο Σέρβος φορ έχει αγωνιστεί σε: Βέλγιο, Σερβία, Αυστρία, Ουκρανία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Κίνα, Κύπρο και Ελλάδα.

"Κανόνι"

Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να κάνει τη δουλειά του που δεν είναι άλλη από το σκοράρισμα. Έτσι ο Μρντάκοβιτς έχει πετύχει γκολ σε όλες τις σεζόν από το 2002 μέχρι και σήμερα (14 διαφορετικοί προορισμοί)!

Τέλος αν κοιτάξουμε προσεκτικά κάποια στατιστικά των τελευταίων τεσσάρων ετών, θα διαπιστώσουμε πως έχει εξαιρετικό συντελεστή γκολ ανά εμφάνιση.

Αναλυτικά...

2012-2013: 15 εμφανίσεις, 7 γκολ

2011-2012: 32 εμφανίσεις, 12 γκολ

2010-2011: 32 εμφανίσεις, 21 γκολ

2009-2010: 14 εμφανίσεις, 8 γκολ

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι το εξής. Μπορεί ένας παίκτης που αγωνίζεται σε μία μικρομεσαία ομάδα να βγει πρώτος σκόρερ στην Superleague;

Το ξεκίνημα του πάντως αφήνει υποσχέσεις...

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ