ΒΕΡΟΙΑ

Ο γνώριμος Ντόστανιτς

Ο γνώριμος Ντόστανιτς
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης στρέφεται στον γνώριμο Ράτκο Ντόστανιτς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως στις περιπτώσεις των Γκόραν Στεβάνοβιτς και Στέφαν Στόικα αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν με αυτή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης στρέφεται στον επίσης γνώριμο Ράτκο Ντόστανιτς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στα πλαίσια της επιλογής του νέου τεχνικού της Βέροιας ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης δείχνει να στρέφεται σε έναν ακόμη γνώριμό του από το παρελθόν και συγκεκριμένα τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Όπως ακριβώς δηλαδή είχε κάνει στις περιπτώσεις των Γκόραν Στεβάνοβιτς και Στέφαν Στόικα στην φετινή χρονιά και στο πρόσφατο παρελθόν με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Καλαϊτζίδης μάλιστα βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας το μεσημέρι της Κυριακής και παρακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής, την ήττα της Βέροιας με 0-3, προκαλώντας σενάρια όπου φρόντισε να βάλει άμεσα ένα τέλος.

Κι αυτό γιατί είναι στην τεχνική ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας στην Κύπρο.Όσον αφορά δε τον Σέρβο Ντόστανιτς είχε περάσει από τον πάγκο της Βέροιας το 2007 και πολύ σύντομα πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι καθώς και χθες υπήρξε η σχετική συζήτηση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στα ονόματα πάντως που ακούστηκαν για μία ακόμη φορά ήταν αυτό του πρώην τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα Σάββα Παντελίδη που ήταν και ένα από τα δύο που ακούστηκαν μετά το διαζύγιο με τον Στόικα μαζί με αυτό του Αλέκου Βοσνιάδη.

Του πρώην τεχνικού του Απόλλων Σμύρνης.Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς μπορεί να βρέθηκε χθες μετά το πέρας της αδείας που του δόθηκε, έπειτα από το επεισόδιο με τον Στέφανο Γαϊτάνο, στην απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου αλλά δεν συμμετείχε σε αυτήν.

Ο Σέρβος επιθετικός απλώς την παρακολούθησε από την κερκίδα φορώντας τα πολιτικά του ρούχα και μετά το τέλος της μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και ζήτησε για το μέλλον του. Αν δηλαδή υπολογίζεται και αν όχι να βρεθεί φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του.

Αυτός πάντως που θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει είναι ο Σεγκούντο Ρίος αλλά πλέον το πιθανότερο δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού. Κι όσο για το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ