ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου"

Ντόστανιτς: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου"
INTIME SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Διαβάστε τις δηλώσεις του. Με Μρντάκοβιτς στο Περιστέρι.

Ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα της Βέροιας με τον Ατρόμητο.

Σε αυτές τόνισε ότι η Βέροια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ότι η φιλοσοφία του δεν είναι να παίξει άμυνα αλλά ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι λείπει από τη Βέροια:" Όταν μπαίνουμε σε άσχημα αποτελέσματα η ψυχολογία είναι μεγάλο μείον αλλά αυτό ξεπερνιέται εύκολα. Εάν έρθουν δύο τρία καλά αποτελέσματα θα αλλάξει η ψυχολογία".

Για το εάν έχει φόβο: " Όχι δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να κάνω επανάσταση αμέσως και θα πάμε βήμα βήμα".

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο:" Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Δεν φοβόμαστε κάτι, θα δώσουμε τα πάντα και θέλουμε να παίξουμε καλά. Ο Ατρόμητος είναι καλή και οργανωμένη ομάδα. Ίσως δεν έχουν τόσο καλά αποτελέσματα αλλά είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Βέροιας:" Η φιλοσοφία μου δεν είναι να παίξω άμυνα αλλά να παίξω ποδόσφαιρο και νομίζω ότι θα παίξουμε όσο μας επιτρέψει και ο αντίπαλος".

Για το αν είναι όλοι οι παίκτες υπό κρίση:" Εγώ είπα στους παίκτες ότι τους εμπιστεύομαι γιατί ένας παίκτης που δεν έχει εμπιστοσύνη πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι. Πρέπει να υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία και αυτοί που σέβονται την ομάδα θα παίζουν. Όσοι δεν συμμορφώνονται θα είναι εκτός. Για μένα είναι αυτονόητο για έναν ξένο να προσπαθεί περισσότερο από έναν Έλληνα πόσο μάλλον όταν είναι και συμπατριώτης μου".

Με Μρντάκοβιτς στο Περιστέρι

Με τον Μίλιαν Μρντάκοβιτς να επιστρέφει στην αποστολή της Βέροιας θα συνδυαστεί το ντεμπούτο του Ράτκο Ντόστανιτς αύριο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Το ντεμπούτο του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της Βέροιας αύριο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο θα συνδυαστεί με την επιστροφή του Μίλιαν Μρντάκοβιτς στην αποστολή.Ο Σέρβος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της "Βασίλισσας του βορρά" συμπεριλήφθηκε στους 19 της αποστολής και δεν αποκλείεται να είναι και στην κορυφή της επίθεσης της βασικής ενδεκάδας.

Η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε χθες με μια πρωινή προπόνηση που έγινε στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" και η αποστολή αναχώρησε το πρωί οδικώς για την Αθήνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους 19 εκλεκτούς του αφήνοντας εκτός τον τιμωρημένο Γεωργιάδη και τους ανέτοιμους Καλτσά, Ντα Κόστα και Σεγούντο για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Καβάλα.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Ντόστανιτς για το αυριανό παιχνίδι της Βέροιας στο Περιστέρι είναι οι: Τζόναθαν Λόπεζ, Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μάνος, Πλαβούκος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Μρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος, Ζεζίνιο, Σισοκό και Σιόντης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ