ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Δεν είναι ντροπή να πετάξουμε την μπάλα στην κερκίδα"

Ντόστανιτς: "Δεν είναι ντροπή να πετάξουμε την μπάλα στην κερκίδα"
Ντόστανιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράτκο Ντόστανιτς στάθηκε στο εύκολο πρώτο γκολ που δέχτηκε η Βέροια από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο δύσκολο έργο της ομάδας του για παραμονή στην κατηγορία αναφέρθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 4-0, στο ντεμπούτο του.

"Συγχαρητήρια για τη νίκη του ΠΑΟΚ. Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή. Εγινε δυσκολότερο γιατί είχαμε την ατυχία να φάμε το πρώτο γκολ πολύ γρήγορα. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο αφού δεν βάλαμε δυσκολία στον αντίπαλό μας, προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι για να κερδίσουμε κάτι. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος δρόμος. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στη δουλειά μας για να σώσουμε την κατηγορία. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν καλοί παίκτες και ο στόχος είναι εφικτός, αρκεί να τον πιστεύομυε όλοι"είπε αρχικά.

Για το πρώτο γκολ:
"Όταν ο στόχος είναι να μείνεις στην κατηγορία και τρως τέτοια εύκολα γκολ, σίγουρα δεν είναι αυτός ο δρόμος. Δεν είναι ντροπή όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ και έχεις τόση μεγάλη φιαφορά, να ρίξεις την μπάλα στην κερκίδα. Αν θες να πάρεις βαθμούς αυτή τη στιγμή, δεν θα είναι ντροπή να πετάξουμε την μπάλα στην κερκίδα για να παίξουμε για το αποτέλεσμα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ