ΒΕΡΟΙΑ

Μπαργκάν και Καλί για αποστολή

Μπαργκάν και Καλί για αποστολή

Κι όμως ο Κενάν Μπαργκάν αλλά και ο Σιρίλ Καλί δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Εκεί που ο Κενάν Μπαργκάν μπορεί να έχανε το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την Βέροια δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του παιχνιδιού της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και με τον Σιρίλ Καλί που ναι μεν από τις αρχές της εβδομάδας προπονούταν σε ολοένα και πιο έντονους ρυθμούς αλλά ήταν να μπει από την Δευτέρα σε ρυθμούς ομάδας.

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση της Βέροιας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους «κυανέρυθρους».

Σε αυτήν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είδε με ικανοποίηση τους Μπαργκάν και Καλί να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο ρυθμούς και αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται ακόμα και να συμπεριληφθούν στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα.

Κριτήριο για τον πρώτο θα αποτελέσει το τεστ που θα υποβληθεί αύριο αν και είναι αλήθεια ότι έχει παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες αλματώδη πρόοδο ενώ για τον δεύτερο η κατάσταση του Κώστα Μπάρμπα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Βέροιας είναι να υποβληθεί αύριο σε μαγνητική εξαιτίας του ότι στην χθεσινή προπόνηση είχε γυρίσει το γόνατό του και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ο Κάρλος Κόστλι επέστρεψε σήμερα από την Ονδούρα αλλά λόγω καθυστέρησης της πτήσης του από την Γερμανία δεν πρόλαβε την προπόνηση κάτι που θα συμβεί αύριο.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με όσα έδειξε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός της Βέροιας στην σημερινή προπόνηση, προσανατολίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα με τους: Τζόναθαν, Γεωργιάδη, Αμαραντίδη, Τζημογιάννη, Ορέστες, Καλογέρη, Γεωργέα, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου και Κόστλι.

Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα γίνει στις 15:30 και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ