ΒΕΡΟΙΑ

Μέχρι την Κυριακή ο χλοοτάπητας

Μέχρι την Κυριακή ο χλοοτάπητας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Κυριακή.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας με τις εργασίες να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Ήδη έχει τοποθετηθεί χόρτο στο 50% του αγωνιστικού χώρου και σύμφωνα με την ΠΑΕ Βέροια μέσα στις επόμενες τρεις μέρες εκτιμάται ότι θα έχουνε ολοκληρωθεί η εργασίες αν βέβαια το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες.

Ακολούθως θα χρειαστούν περίπου 10 μέρες για να "δέσει" ο αγωνιστικός χώρος και να είναι πανέτοιμος να φιλοξενήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη που είναι προγραμματισμένο για να διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με μοναδικό απόντα τον τραυματία Γκιγιέρμο Πέρεζ.

Αύριο εξάλλου αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ο Στέφαν Στόικα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια και να αποτελέσει τον τρίτο φετινό τεχνικό της ομάδας με τους Στεβάνοβιτς και Κάανεν.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ