ΒΕΡΟΙΑ

Μέσα ο Μπαργκάν, έξω ο Καλί

Μέσα ο Μπαργκάν, έξω ο Καλί
Βέροια INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού (21/02, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Στην αποστολή ο Μπαργκάν, όχι όμως και ο Καλί. Γκρανέρο: ''Δύσκολο ματς''.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του αυριανού δύσκολου παιχνιδιού (21/02, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League συμπεριέλαβε τον Κενάν Μπαργκάν όχι όμως και τον Σιρίλ Καλί στην αποστολή. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ''κυανέρυθροι'' θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ποντάροντας στην δύναμη της έδρας.

Εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Καλτσάς, Μαραγκός, Μπαλάφας, Βάσκες. Η αποστολή: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ρ. Μπράβο, Μαλόν, Βέρτζος, Μπατιόν, Νέτο, Μπαργκάν, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Ναζλίδης και Κάμπορα.

Γκρανέρο: ''Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε''

Ο Χοσέ Γκρανέρο θεωρεί πως η Βέροια θα πρέπει να πάρει δύναμη και πάλι από την έδρα της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός της μιλώντας στην κάμερα του Novasports στάθηκε στην απουσία του Καλτσά, αλλά και στις επιστροφές των Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπαργκάν και Μπεν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας τόνισε: ''Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση, τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανέβει πάρα πολύ και το αποδείξαμε αυτό τόσο στο ματς με τον Ατρόμητο όσο και σε αυτό της Λιβαδειάς. O ΠΑΟΚ είναι από τις σημαντικές ομάδες της Ελλάδας, απλά αυτή τη φορά περνά μια κακή φάση. Ποτέ δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό ρόστερ και δομή σαν ομάδα. Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε η Βέροια και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε αλλά να δώσουμε τη δέουσα προσοχή''.

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του επισήμανε: ' 'Όπως έχω ξαναπεί, εμείς εντός έδρας δυναμώνουμε πάρα πολύ. Είμαστε μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση τα παιχνίδια της και που εμπνέει εμπιστοσύνη μέσα στην έδρα της. Θα πρέπει να κάνουμε την δική μας δουλειά μέσα στο γήπεδό μας και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό μας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, μια πραγματική γιορτή για την πόλη μας κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο''.

Για την απουσία του πρώτου σκόρερ Καλτσά ο Γκρανέρο σχολίασε: ''Αυτό που προσπαθήσαμε από την αρχή ήταν να χτίσουμε μια ομάδα. Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανείς ατομικά. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι ο Νίκος Καλτσάς κάνει μια εξαιρετική χρονιά και είναι η ισορροπία μας στην επιθετική. Δεν θα μείνω όμως ατομικά στο Νίκο καθώς έρχονται από πίσω πολλοί ποδοσφαιριστές, ο Κάμπορα, ο Ντουμίτρου, ο Μπαργκάν, ο Μπεν, ο Γεωργιάδης που και αυτοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα καλύψουν το κενό του''.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ