ΒΕΡΟΙΑ

Με Βέρτζο κόντρα στον ΟΦΗ

Με Βέρτζο κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Άγγελος Βέρτζος υπολογίζεται από τον Ράτκο Ντόστανιτς για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Κοντά σε μία ακόμη μεταγραφή. Παρελθόν ο Σεντεμέντες.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς υπολογίζει στον Άγγελο Βέρτζο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας του βορρά» στην περίοδο του Ιανουαρίου έκανε χθες την πρώτη προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κρήτη.

Η σημερινή μέρα περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση, με τον Σέρβο τεχνικό της Βέροιας λόγω τιμωριών να μην μπορεί να υπολογίζει στους βασικούς Νίκο Καλτσά που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες και θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του και τον Δημήτρη Αμαραντίδη που αποβλήθηκε κόντρα στον Πλατανιά.

Στα μεταγραφικά εκτός του Βέρτζου στην Βέροια βρίσκονται κοντά σε μία ακόμη μεταγραφή, αυτή τη φορά ξένου παίκτη, που όμως δύσκολα να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία ενώ παρελθόν αποτέλεσε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες.

Ακόμη παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουνε πολύ σύντομα και οι Πλαβούκος και Σεγούντο Ρίος όπως πιθανότατα και ένας από τους τέσσερις τερματοφύλακες της Βέροιας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ