ΒΕΡΟΙΑ

Με Μοκάκε αλλά χωρίς Καφέ

Με Μοκάκε αλλά χωρίς Καφέ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μοκάκε έκανε το πρωί την πρώτη του προπόνηση με την Βέροια από την οποία απουσίαζε ο Παντελής Καφές

Με νέο πρόσωπο τον Μάρκους Μοκάκε και απόντα τον Παντελή Καφέ πραγματοποιήθηκε το πρωί η προπόνηση της Βέροιας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (03/02, 17.15) με τον Πανθρακικό.

Ο 31χρονος Καμερουνέζος τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ενώ ο 34χρονος έμπειρος διεθνής μέσος δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα παρά το γεγονός ότι ήταν να γίνει προσπάθεια να μεταπεισθεί για να παραμείνει.

Ο 31χρονος Καμερουνέζος τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ενώ ο 34χρονος έμπειρος διεθνής μέσος δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα παρά το γεγονός ότι ήταν να γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί για να παραμείνει.

Ο Καφές με την στάση του δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τους "κυανέρυθρους" με την Βέροια να έχει πρόβλημα στον χώρο της μεσαίας γραμμής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό.

Κι όσο για τον Μοκάκε υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ενώ αύριο αναμένεται και ο 33χρονος Αργεντινός Άλντο Ντούσερ που επίσης έχει αποκτηθεί.

Μεταξύ άλλων στην Βέροια βρίσκονται στην τελική ευθεία συζητήσεων με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ενώ δεν προχώρησε το φλερτ με τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ της Βιτόρια Σετούμπαλ τον 24χρονο Μπρούνο Γκάλο.

Από εκεί και πέρα στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νταμιάν Μπελόν, όχι όμως και ο Σήφης Δασκαλάκης που θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ της Βέροιας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στην ομάδα του Αγρινίου θα συνεχίσει την καριέρα του και ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός Γουέιν Τόμας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ