ΒΕΡΟΙΑ

Με Λόπες στην Κομοτηνή

Με Λόπες στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS

Με το καθιερωμένο χαλάρωμα σε βοηθητικό γήπεδο της Κομοτηνής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Η προετοιμασία της Βέροιας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο χαλάρωμα σε βοηθητικό γήπεδο της Κομοτηνής.

Η αποστολή της "Βασίλισσας του βορρά" μετέβη στην Κομοτηνή το πρωί για το αυριανό παιχνίδια στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους αρκετούς φιλάθλους τους, με τον σύνδεσμο "Queen’s Boyz" να έχει ανακοινώσει ότι διοργανώνει εκδρομή.

Αγωνιστικά ο Τον Κάανεν είχε ανακοινώσει την αποστολή του από χθες μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης με τον τεχνικό της Βέροιας να άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Γκιγέρμο Πέρες και Σεγούντο Ρίος όπως και τον νεαποκτηθέντα Σισοκό που κρίθηκε ανέτοιμος.

Στον αντίποδα για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο ισπανός γκολκίπερ Τζόναθαν Λόπεζ με τον Ολλανδό τεχνικό να έκανε την έκπληξη.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Κάανεν στην αποστολή της Βέροιας είναι οι: Αναστασόπουλος, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Ορέστες, Αποστολόπουλος, Βεργώνης, Σιόντης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Όστοϊτς, Τράπ, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς και Μάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ