ΒΕΡΟΙΑ

Με κόσμο και Ισά στα Γιάννενα

Με κόσμο και Ισά στα Γιάννενα
Ισά

Η Βέροια θα ψάξει στις 15:00 θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στην Super League.

Βαθμό ή βαθμούς θα ψάξει η Βέροια στις 15:00 στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στην Super League.

Σε ένα παιχνίδι όπου στο γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες" των Ιωαννίνων στις κερκίδες του θα υπάρχουν και φίλαθλοι της "Βασίλισσας του βορρά" ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή του κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και τον Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά.

Ο 26χρονος Γκανέζος μέσος και μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την Βέροια.

Η πρώτη του την Παρασκευή λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και η δεύτερη χθες στην τελευταία της προετοιμασίας για το σημερινό παιχνίδι στα Γιάννενα.

Μετά το τέλος της ο Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή του αφήνοντας εκτός τον ανέτοιμο Γεωργιάδη μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά του στην Νέα Σμύρνη και τον τιμωρημένο Ορέστες.

Σε αυτήν επέστρεψε ο Δημήτρης Αμαραντίδης που εξέτισε την ποινή του αλλά και ο Κενάν Μπαργκάν αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος και για αυτό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μόνο σε περίπτωση ανάγκης.

ναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του Καλαϊτζίδη είναι οι: Τζόναθαν, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Καλί, Μπάρμπας, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Κόστλι (πιθανή ενδεκάδα), Καντιμοίρης, Γεωργέας, Ισά, Καλτσάς, Παυλίδης, Μάνος και Μπαργκάν.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ