ΒΕΡΟΙΑ

Με το μυαλό στη Νίκη

Με το μυαλό στη Νίκη
Βέροια πανηγυρική INTIME SPORTS

Η αποστολή της Βέροιας επέστρεψε στην βάση της από την Τρίπολη στις 5:00 τα ξημερώματα και το απόγευμα ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία της για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι της με τη Νίκη Βόλου.

Στις 5:00 τα ξημερώματα η αποστολή της Βέροιας επέστρεψε στην βάση της από την Τρίπολη και το απόγευμα ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία της για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι της με τη Νίκη Βόλου. Μία λύση ένα ταξίδι οδικώς από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας μετά από την ήττα με 2-0 από τον τοπικό Αστέρα που επιλέχθηκε ώστε να μην υπάρχει για δεύτερη μέρα ταξίδι.

Λόγω της ταλαιπωρίας που είχε προηγηθεί ο Χοσέ Γκρανέρο προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ και αύριο θα γίνει πάλι απογευματινή προπόνηση.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά», που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του για την αποστολή.

Σε ένα παιχνίδι όπου κόντρα στην ουραγό Νίκη Βόλου η ομάδα της πρωτεύουσας της Ημαθίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες αξιοποιώντας για ένα ακόμη παιχνίδι την έδρα της.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ