ΒΕΡΟΙΑ

Με "συνταγή" Αστέρα στα Γιάννενα

Με "συνταγή" Αστέρα στα Γιάννενα
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ουίλιαμ Ετζενγκέλε, ο οποίος είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την ομάδα, ταξιδεύει η Βέροια στα Γιάννενα, για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ.

Το 2016 βρίσκει τη Βέροια να ταξιδεύει στα Γιάννενα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου (17:15), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague.

H "βασίλισσα του Βορρά" ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Γεωργιάδη, να ανακοινώνει την αποστολή που ταξιδεύει στην Ήπειρο.

Σ' αυτήν δεν περιλαμβάνεται ο Ουίλιαμ Ετζενγκέλε, του οποίου η αποχώρηση από την ομάδα είναι πιθανή, ούτε ο Ντάρσι Νέτο.

Αντίθετα στα Γιάννενα θα βρεθεί ο 19χρονος επιθετικός, Δημήτρης Μελικιώτης. Η Βέροια θα πορευθεί το Σάββατο με συνταγή... Αστέρα, καθώς στο τελευταίο ματς του 2015 νίκησε του Αρκάδες εντός έδρας με 1-0.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καντιμοίρης, Λόπεθ Πέρεθ, Πούγγουρας, Μαραγκός, Οστοϊτς, Νάστος, Γιαννούλης, Μαλόν, Σιόντης, Μπατιόν, Aρσε, Καρακώστας, Μαγέβσκι, Γεωργιάδης, Μελικιώτης, Ναζλίδης, Κόλα και Κάικουτ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ