ΒΕΡΟΙΑ

Με κόσμο στην Κομοτηνή

Με κόσμο στην Κομοτηνή
Μπαλάφας INTIME SPORTS

Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2014 θα δώσει αύριο η Βέροια στις 15:00 στην Κομοτηνή κόντρα στον τοπικό Πανθρακικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Η Βέροια θα δώσει αύριο το τελευταίο της παιχνίδι για το 2014 στις 15:00 στην Κομοτηνή κόντρα στον τοπικό Πανθρακικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Οι «κυανέρυθροι», έχοντας την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων τους, που διοργανώνουν δωρεάν εκδρομή στην πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης, θέλουνε να κλείσουνε με ένα θετικό αποτέλεσμα μια επιτυχημένη χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η μίνι προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε το πρωί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και στην συνέχεια ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή που το απόγευμα ταξίδεψε για την Κομοτηνή.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τον ανέτοιμο Μπαλάφα, τον τιμωρημένο Αμαραντίδη, τον Βέρτζο λόγω κόπωσης και τους Γεωργιάδη, Κατίδη, Βούκιτς για αγωνιστικούς λόγους. Αντίθετα, στην 18αδα μπήκε ένας ακόμη νεαρός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, ο Καμερουνέζος μέσος Σέντρικ Μάντζεκ!

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γκρανέρο είναι οι: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης, Σέντρικ, Μπατιόν, Βάσκες, Άρτσε, Ντουμίτρου, Μπεν, Εσπάρθα, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ