ΒΕΡΟΙΑ

Μάχιμος ο Μπάρμπας

Μάχιμος ο Μπάρμπας

Ο Κώστας Μπάρμπας τελικά συμπεριλήφθηκε στην φαρέτρα του Στέφαν Στόικα για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βέροιας το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Άρη.

Ο Στέφαν Στόικα μπορεί να υπολογίζει και στον Κώστα Μπάρμπα για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βέροιας το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Άρη.

Ο 30χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της «Βασίλισσας του βορρά» ένιωσε ένα τράβηγμα που δεν αποδείχθηκε σοβαρό.

Η ενσωμάτωση του Μπάρμπα κάνει τον Στόικα να αισιοδοξεί πως στο φινάλε της προετοιμασίας της ομάδας του δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Κι αυτό καθώς οι Μίλιαν Μρντάκοβιτς, Μοχάμεντ Μπεν και Κενάν Μπαργκάν προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα ο πρώτος έχοντας ξεπεράσει την ίωσή του, ο δεύτερος έχοντας από την Γαλλία μετά από την άδεια που είχε πάρει για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του όπως και ο τρίτος.

Στα πλάνα του Στόικα είναι και ο Ορέστες που εξέτισε την τιμωρία του ενώ θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο νεαρός Μάνος όπως φάνηκε και στο φιλικό με την Νάουσα.

Στην σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεωργιάδης και Ντα Κόστα και αύριο θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Καλτσάς με τον Μπάρμπα ένιωσαν κάποια ενόχληση όχι ευτυχώς κάτι σοβαρό και από αύριο θα μπουν με την σειρά τους σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σήμερα η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και αύριο εν τω μεταξύ οι προπονήσεις της Βέροιας έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, την έδρα της «Βασίλισσας του βορρά» και για πρώτη φορά μετά από την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, ενώ ιδιαίτερα έντονη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, ενώ ακόμη τοποθετήθηκαν οι νέες εστίες και βάφτηκαν στα χρώματα της ομάδας τόσο οι είσοδοι όσο και οι χώροι κάτω από τις κερκίδες.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ