ΒΕΡΟΙΑ

Μάχη για Κόστλι εν όψει Πανθρακικού

Μάχη για Κόστλι εν όψει Πανθρακικού
INTIME SPORTS

Στη Βέροια μπορεί να προέχει η πρόκριση στον επαναληπτικό της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την Skoda Ξάνθη, ωστόσο υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Ομοσπονδία της Ονδούρας για τον Κάρλος Κόστλι.

Με στόχο να διαφυλάξει το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού και να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος η αποστολή της Βέροιας ταξίδεψε για την Ξάνθη και τον αυριανό επαναληπτικό με την Skoda στα Πηγάδια.

Ωστόσο όμως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε ανοιχτή γραμμή με την Ομοσπονδία της Ονδούρας για τον Κάρλος Κόστλι ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό.

Ο Κόστλι κλήθηκε στην Εθνική Ονδούρας για τα δύο παιχνίδι στον δρόμο της πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αναχωρήσει την Παρασκευή και στις τάξεις της Βέροιας επιθυμούν να του εξασφαλίσουν άδεια δύο ημερών ώστε να αγωνιστεί κόντρα στον Πανθρακικό.

Δεδομένης της απουσίας του Κόστλι και ότι λόγω του υπερατλαντικού του ταξιδιού δύσκολα να αγωνιστεί στο παιχνίδι που ακολουθεί της διακοπής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στην Βέροια βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού.Μάλιστα έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένο Ευρωπαίο και ευελπιστούν πως μέχρι μεθαύριο στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θα έχουνε έρθει σε συμφωνία μαζί του. Ακόμη στην Βέροια αναμένουν την εξέλιξη του φλερτ με τον Άλντο Ντούσερ αλλά και έναν ακόμη Ευρωπαίο χαφ.

Κατά τα άλλα ο Σήφης Δασκαλάκης φαίνεται πως θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ της Βέροιας παρά την φημολογία περί Παναιτωλικού, όπου φαίνεται πως οδεύει ο Νταμιάν Μπελόν που δεν υπολογιζόταν στην «Βασίλισσα του βορρά» από τον Καλαϊτζίδη.

Στα Πηγάδια για την πρόκριση

Η Βέροια με οδηγό το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα ψάξει αύριο στα Πηγάδια να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην προημιτελική φάση.Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή του για το αυριανό ραντεβού της ομάδας του στην Ξάνθη.

Οι «εκλεκτοί» του τεχνικού της Βέροιας είναι οι: Λόπες, Κοτταρίδης, Καλί, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Καλογέρης, Όλαϊτάν, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ιωάννου, Κόστλι και Μάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ