ΒΕΡΟΙΑ

Μαραγκός για δύο χρόνια

Μαραγκός για δύο χρόνια
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαραγκός με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα λήγει το καλοκαίρι ήρθε σε συμφωνία με την Βέροια.

Η διοίκηση της Βέροιας προχώρησε στην απόκτηση του Στέλιου Μαραγκού εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: "Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ. Στέλιο Μαραγκό, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μας την 01/07/2015. Η συμφωνία είναι για συμβόλαιο δύο ετών".

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Γεωργιάδης που χθες συμπεριλήφθηκε και σήμερα πριν από την σέντρα του παιχνιδιού Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης αποκλείστηκε της αποστολής φαίνεται πως θα παραμείνει στο ρόστερ.

Η ανατροπή δεδομένων έγινε στην συνάντηση που είχε την Δευτέρα ο Σερραίος με την διοίκηση της ομάδας και τον τεχνικό της διευθυντή Κίκε Ερνάντεθ.

Ο Γεωργιάδης φαινόταν πως αποτελούσε ξένο σώμα για τη «Βασίλισσα του βορρά», μετά και το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Από τότε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε ξανά σε αποστολή μέχρι χθες και όλα έδειχναν ότι στην διάρκεια του Ιανουαρίου θα έλυνε την συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» αφού δεν υπολογιζόταν από τον Χοσέ Γκρανέρο

Κάτι όμως που δεν θα συμβεί αφού μετά την συνάντηση της Δευτέρας υπήρξε αλλαγή δεδομένων και αποφασίστηκε να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα οι Βούκτις, Κατίδης και Καταλά θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν από την ομάδα ενώ οι Τσιάμης και Μάνος θα δοθούνε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού σε Αχαρναϊκό και Καλαμαριά.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ