ΒΕΡΟΙΑ

Λόπεζ: "Τα πάντα να τους δικαιώσω"

Λόπεζ: "Τα πάντα να τους δικαιώσω"
INTIME SPORTS

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 3ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια ο Τζόναθαν Λόπεζ

Ο Τζόναθαν Λόπεζ παρέλαβε το μεσημέρι το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 3ης αγωνιστικής της Super League στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια.

Την απονομή στον Ισπανό τερματοφύλακα της Βέροιας έκανε ο παλαίμαχος άσος της "Βασίλισσας του Βορρά", Τάκης Παπατζίκος, που τον συνεχάρη για την εμφάνισή του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό και του ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια.

Κι όσο για τον Τζόναθαν Λόπεζ δήλωσε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κέρδισα αυτό το βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και το παιδί μου, που βρίσκονται στην Ισπανία. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με ψήφισαν και εύχομαι να παίζω πάντα καλά και να βοηθάω την ομάδα μου".

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας αναφέρθηκε και στην κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην Λιβαδειά με αποτέλεσμα να απουσιάσει στο μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα λέγοντας: " Σίγουρα στεναχωριέμαι που είμαι τιμωρημένος και δεν θα μπορώ να προσφέρω στον επόμενο αγώνα.

Είμαι όμως ικανοποιημένος που συνέβαλα στο η ομάδα μου να κερδίσει έναν πολύτιμο βαθμό στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό", και κατέληξε για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Βέροιας στο πρόσωπό του υπογραμμίζοντας: " Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Βέροιας που με πίστεψαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ