ΒΕΡΟΙΑ

Ξεχώρισε τον Πλακού η Βέροια

Ξεχώρισε τον Πλακού η Βέροια

Στην Βέροια έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των καλύτερων λύσεων για την ενίσχυση του ρόστερ και ήδη ξεχώρισαν τον Σεμπίνο Πλακού από την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου.

Ο Σεμπίνο Πλακού της πρωταθλήτριας Αλβανίας Σκεντερμπέου βρίσκεται στα υπόψη της Βέροιας για την ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για 28χρονο ακραίο επιθετικό χωρίς να είναι το μόνο όνομα που έχει ξεχωρίσει από την πρωταθλήτρια ομάδα της γειτονικής χώρας.

Μεταξύ άλλων τις τελευταίες ημέρες έχει προταθεί στην «Βασίλισσα του Βορρά» και ο 35χρονος αριστερός μπακ της Σκεντερμπέου Ιβάν Γκβοζτένοβιτς που την αγωνιστική περίοδο 2009-10 είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Καβάλας.

Εν τω μεταξύ ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας Γκόραν Στεφάνοβιτς εξετάζει μεταξύ άλλων την αγορά της πατρίδας του αλλά και αυτή της Γκάνας από το πέρασμά του από την Εθνική ομάδα της χώρας.

Το βάρος του έχει πέσει στην εύρεση κεντρικού αμυντικού μετά την μη παραμονή τελικά του Σιρίλ Καλί ενώ από την ελληνική αγορά στάσιμο δείχνει να είναι το φλερτ με τον Γιώργο Κατίδη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ