ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκαθαρίζει για προπονητή και τεχνικό διευθυντή στη Βέροια

Ξεκαθαρίζει για προπονητή και τεχνικό διευθυντή στη Βέροια
Βέροια, Καλτσάς, Τετέ, Πλατανιάς INTIME SPORTS

Τις διακοπές του Πάσχα θέλουν να εκμεταλλευτούν στη Βέροια προκειμένου να τακτοποιήσουν τα θέματα προπονητή και τεχνικού διευθυντή, με τους οποίους θα πορευτούν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η Βέροια γνώρισε την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πλατανιά και άπαντες στη "Βασίλισσα του Βορρά" προσπαθούν μέσα από την αυτοκριτική να μην επαναλάβουν τα λάθη και στις αναμετρήσεις που ακολουθούν κι οποίες είναι κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας, στη Super League.

Παράλληλα, "τρέχουν" δύο εκκρεμή ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πόστο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, αντίστοιχα.

Όσον αφορά στο πρώτο, φέρεται να είναι δεδομένη η συμφωνία με τον τεχνικό Κ20 του ΠΑΟΚ, Βλάντιμιρ Ίβιτς απλά το ζητούμενο είναι πότε θα αφήσει του νέους της ομάδας για να πιάσει δουλειά.

Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, κι ένα από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι του αδερφού του Βλάνταν, Ίλια Ίβιτς.

* Στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου διεξήχθη η προπόνηση της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και κομμάτια ειδικής αντοχής για τους υπόλοιπους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κενάν Μπαργκάν και ο Γιώργος Γεωργιάδης ενώ δεν προπονήθηκαν ο Raul Bravo και ο Jose Manuel Catala οι οποίοι εξασφάλισαν ειδική άδεια. Η προπόνηση της Τρίτης (8/4) θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου στις 11.00 το πρωί.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ