ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκαθάρισμα για Λόπεζ

Ξεκαθάρισμα για Λόπεζ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε όσον αφορά τον Τζόναθαν Λόπεζ. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια τοποθετήθηκε όσον αφορά τον Τζόναθαν Λόπεζ και ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κίνηση με την οποία θέλησε να βάλει τέλος στο οποιοδήποτε σενάριο για τον Ισπανό τερματοφύλακα αν και υπάρχει η φημολογία πως ο ίδιος επιθυμεί να φέρει πρόταση και να μείνει ελεύθερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια για την περίπτωση του Λόπεζ αναφέρει: " Κάθε συμβόλαιο πρέπει να είναι σεβαστό και από τις δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής Jonathan Lopez Perez έχει υπογράψει 2ετές κλειστό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί περιουσιακό στοιχείο αυτής και έχει την ανάλογη αξία. Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται, ας αφήσουν μερικοί τα τερτίπια κατά μέρους...".

Παράλληλα στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια το βάρος παραμένει στο τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται αλλά και με περιπτώσεις που μπορούνε να ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ.

Στα πλάνα δεν βρίσκονται οι Καλογέρης, Γεωργέας, Μοκάκε και Κόστλι ενώ όσον αφορά το θέμα του προπονητή δεν φαίνεται να υπάρχει πίεση σύμφωνα και με τον ισχυρό άνδρα της "Βασίλισσας του βορρά" Γιώργο Αρβανιτίδη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ