ΒΕΡΟΙΑ

Ξανά στην Ονδούρα ο Κόστλι

Ξανά στην Ονδούρα ο Κόστλι
INTIME SPORTS

Μία ακόμα κλήση δέχθηκε ο επιθετικός της Βέροιας Κάρλο Κόστλι για να συμμετάσχει στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ονδούρας για το παγκόσμιο κύπελλο του 2014.

Ο Κάρλο Κόστλι θα χρειαστεί να κάνει ένα ακόμη ταξίδι για την πατρίδα του την Ονδούρα μέσα στις επόμενες ημέρες για να συμμετάσχει στα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας του για το παγκόσμιο κύπελλο του 2014.

Ο προπονητής της Εθνικής Ονδούρας Λουίς Σουάρεζ ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των εκλεκτών του για τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Μεξικό και Παναμά στις 22 και 26 Μαρτίου μεταξύ των οποίων βρίσκεται και αυτό του επιθετικού της Βέροιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή ημέρα, επομένη της νίκης επί του Άρη, περιλάμβανε την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Από αυτήν απουσίαζε για προληπτικούς λόγους ο Μάικλ Ολαϊτάν, κάτι που αναμένεται να συμβεί και αύριο, χωρίς να τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης.

Επίσης δεν προπονήθηκαν και οι Γεωργιάδης και Καλογέρης που έχουν μικροενοχλήσεις χωρίς ωστόσο και για αυτούς να τίθεται θέμα απουσίας τους. Σε αντίθεση με τον Καλί ενώ λογικά θα προλάβει να δώσει το παρών ο Σνάουτσνερ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ