ΒΕΡΟΙΑ

Κοντά σε Ογκουντζίμι

Κοντά σε Ογκουντζίμι

Κοντά στην απόκτηση του Μάρβιν Ογκουντζίμι βρίσκεται η ΠΑΕ Βέροια που συζητάει και με τον Ραχίμ Λαουάλ

Η ΠΑΕ Βέροια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρβιν Ογκουντζίμι ενώ συζητάει και με τον Ραχίμ Λαουάλ. Δύο κινήσεις για τις οποίες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» ευελπιστούνε ότι θα τις ολοκληρώσουνε το συντομότερο δυνατό.

Ο Ογκουντζίμι πρόκειται για τον 26χρονο Βέλγο επιθετικό που αφίχθη σήμερα στην Βέροια για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Ο Ογκουντζίμι ανήκει στην Ισπανική Μαγιόρκα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γκενκ, Βάαλβαϊκ και Σταντάρ Λιέγης.

Μεταξύ άλλων στην ΠΑΕ Βέροια θέλουνε να αποκτήσουν τον 23χρονο διεθνή Νιγηριανό μέσο, Ραχίμ Λαουάλ, που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες για τον Λαουάλ φέρεται να ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ρεαλ Μπέτις ενώ όσον αφορά τον Γκανέζο Άλμπερτ Μπρούς που δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες αν και ικανοποίησε τον Ράτκο Ντόστανιτς φαίνεται να οδεύσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μία μεταγραφή που δεν προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό ενώ τέλος απορρίφθηκε ο Γάλλος αμυντικός Κέβιν Μαλανγκά.

Μπήκε ο Μπαργκάν

Όσον αφορά τα αγωνιστικά η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό συνεχίστηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στις 3:00 στο ίδιο γήπεδο.

Ο Σέρβος τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» είδε τον Κενάν Μπαργκάν να παίρνει και πάλι κανονικά μέρος όχι όμως και τον Αλέξη Αποστολόπουλο που γυμνάστηκε ατομικά περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ