ΒΕΡΟΙΑ

Κοντά σε Κάμπορα

Κοντά σε Κάμπορα
Κάμπορα INTIME SPORTS

Στην Βέροια βρίσκεται ο Χοσέ Καταλά με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με την διοίκησή της να είναι κοντά στην απόκτηση του Χαβιέ Κάμπορα.

Ο Χοσέ Καταλά βρίσκεται στην Βέροια με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με την διοίκησή της να είναι κοντά στην απόκτηση του Χαβιέ Κάμπορα.

Μεταξύ άλλων εκτός του Αργεντινού επιθετικού με εμπειρία στην Super League από το πέρασμά του από τον Άρη στην «Βασίλισσα του βορρά» λόγω της παρουσίας του Κίκε Ερνάντεθ φέρεται να έχει προταθεί και ο Νάτσο Γκαρσία.

Η έλευση του 29χρονου Ισπανού αριστερού αμυντικού Καταλά στην Βέροια έχει να κάνει για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όσον αφορά δε τον Κάμπορα η διοίκηση των «κυανέρυθρων» είναι σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην Αργεντινό επιθετικό του Άρη και απομένει να φανεί αν το φλερτ θα οδηγηθεί σε γάμο.

Μεταξύ άλλων στο στόχαστρο της Βέροιας βρίσκεται ένας έμπειρος μέσος και ένας έμπειρος επιθετικός, που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε ομάδες που μετέχουν φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ