ΒΕΡΟΙΑ

Κάντι προς επιστροφή

Κάντι προς επιστροφή
INTIME SPORTS

Κι ενώ η Βέροια συνεχίζει τον αγώνα της παραμονής της στην Super League σε περίπτωση που γίνει πράξη ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης, κινείται για την επιστροφή του Κάλβιν Κάντι.

Για την επιστροφή του Κάλβιν Κάντι κινείται ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, σε περίπτωση παραμονής της ομάδας στην Super League.

Η πρόθεση απόκτησης του Κάντι φανερώνει την πρόθεση του ισχυρού άνδρα των "κυανέρυθρων" να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας ώστε να μην χρειαστεί και του χρόνου η ομάδα να παλεύει στις τελευταίες αγωνιστικές για την παραμονή της.

Η επιλογή του Κάντι μεταξύ των μεταγραφικών στόχων μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται καθώς πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της ομάδας.

Εξάλλου πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της πορείας της Βέροιας πριν από δύο χρόνια στην Football League όταν και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πανηγύρισε την άνοδό της στην Super League.

Μάλιστα προ ημερών υπήρξε μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών μέσα σε πολύ καλό κλίμα ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μετά από τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ