ΒΕΡΟΙΑ

Καλογέρης: "Πρωταθλητές στο τέλος"

Καλογέρης: "Πρωταθλητές στο τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης δεν στεναχωρέθηκε που η Βέροια δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα αλλά όπως τόνισε στο Sport24.gr την θέλει πρωταθλήτρια στο τέλος της φετινής Football League.

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης έβαλε την δική του σφραγίδα στην νίκη της Βέροιας στα Μέγαρα επί του Βύζαντα με 3-1 με τα δύο γκολ που σημείωσε φέρνοντας την "Βασίλισσα του Βορρά" στην κορυφή της Football League.

Ο μοναδικός παίκτης της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι από το ξεκίνημα της φετινής κούρσας έχει το μυαλό του στην αυριανή μάχη στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και στο βάθος του τι άλλο από την άνοδο στην Super League όπως τόνισε στο Sport24.gr.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που με τα δύο μου γκολ βοήθησα την ομάδα μου να φθάσει στην κατάκτηση μίας ακόμη νίκης σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League", τόνισε ο 26χρονος μέσος της Βέροιας από την πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Εκεί όπου βρίσκεται η αποστολή της Βέροιας το βράδυ της Κυριακής εν όψει του αυριανού δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας παιχνιδιού της στο ξεκίνημα του Β' γύρου την φορά αυτή με αντίπαλο την Παναχαϊκή μετά την λήξη του νικηφόρου της παιχνιδιού στα Μέγαρα επί του Βύζαντα.

" Είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας απέναντι σε μία ομάδα που όπως αποδείχθηκε μετά από την αλλαγή του προπονητή της αλλά και την αποδέσμευση παικτών της που ήταν τα ονόματά της έχει καταφέρει να ανέβει στην βαθμολογία".

Σε εκείνο το σημείο ο Καλογέρης στάθηκε στην σημασία των τριών παιχνιδιών που ακολουθούνε για την Βέροια στο κυνήγι της παραμονής της στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League λέγοντας: " Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια με ιδιαίτερη σημασία για την συνέχεια της πορείας.

Αρχικά στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, ακολούθως στην έδρα μας με τον Πιερικό που επίσης δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και μετά στην Λάρισα. Πρόκειται για τρία παιχνίδια που θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να παραμείνουμε σε θέση οδηγού".

Και ουσιαστικά στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League όπου δεν ήταν η Βέροια στην ολοκλήρωση του Α΄ γύρου με τον νεοφώτιστο Πλατανιά Χανίων να ήταν εκείνος που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο Καλογέρης υποστήριξε σχετικά ότι: " Σημασία έχει να είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο τέλος του Β΄ γύρου ώστε να κατακτήσουμε την απευθείας άνοδο στην Super League.

Να είμαστε δηλαδή οι πραγματικοί πρωταθλητές ή έστω να μπορέσουμε να πάρουμε την απευθείας άνοδο μέσω της 2ης θέσης. Για αυτό και όπως αποδείξαμε στα Μέγαρα μπήκαμε πεισμωμένοι και αποφασισμένοι στον Β' γύρο για να τα καταφέρουμε".

Δεδομένου ότι μετά και την πρεμιέρα του Β΄ γύρου Βέροια, Πλατανιάς και Πανθρακικός δείχνουνε πως θα παλέψουνε μέχρι τέλους για τις δύο πρώτες θέσεις της απευθείας ανόδου στην Super League ο Καλογέρης τόνισε: " Νομίζω ότι ο Πλατανιάς που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος δεν θα αντέξει και στον Β΄ γύρο να έχει μία ανάλογη πορεία έχοντας και τα ντέρμπι εκτός έδρας.

Κάτι που σημαίνει ότι εμείς και ο Πανθρακικός θα είμαστε στις πρώτες δύο θέσεις συνεχίζοντας να έχουμε μία πορεία ανάλογη με την μέχρι τώρα. Όσο για μας θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα που σε κάθε παιχνίδι μας προσπαθούμε να βγάλουμε φάσεις".

Κι αν η Παναχαϊκή όπως τόνισε έχει ανέβει στα τελευταία της παιχνίδια μετά την αλλαγή του προπονητή της και την αποδέσμευση των ονομάτων στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην Βέροια είναι αλήθεια ότι ήρθανε ποδοσφαιριστές επιπέδου Super League όπως οι Ολιζαντέμπε, Ντιέ και Μπουλούτ ο Καλογέρης είχε την δική του απάντηση. " Τα ονόματα δεν παίζουνε πάντα μπάλα σε μία ομάδα. Εμείς ωστόσο είμαστε μία ομάδα όπου κανείς δεν κοιτάει τον εαυτό του αλλά όλοι έχουμε βάλει πάνω από όλα την ομάδα. Για παράδειγμα ακόμη και ο Ολιζαντέμπε με τις τόσες παραστάσεις ακόμη και από το Champions League δεν το παίζει σε καμία περίπτωση βεντέτα.

Για αυτό και είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και δεν είναι τυχαίο ότι παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος για να πάρουμε την νίκη και βρισκόμαστε στην κορυφή κάτι που κανείς δεν το περίμενε στην αρχή του πρωταθλήματος".

Κι όσο για το γεγονός ότι παρά την παρουσία της Βέροιας στην κορυφή της βαθμολογίας στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου της Football League η εικόνα στις κερκίδες δεν είναι ανάλογη ο Καλογέρης σημείωσε: " Ίσως να φταίμε και εμείς που τους απογοητεύσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς με την ήττα μας στην έδρα μας από την Λάρισα. Ωστόσο σε κάθε παιχνίδι αισθανόμαστε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας και είμαι σίγουρος πως και η βελτίωση του καιρού θα τους φέρει ακόμη περισσότερο κοντά μας".

Όσο δε για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργο Αρβανιτίδη, που συνηθίζει να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας στην Βέροια πίσω από το κάγκελο σχεδόν πίσω από τον πάγκο της και στα εκτός έδρας μεταξύ των φιλάθλων της υποστήριξε: " Παθιάζεται με την ομάδα και είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί δίνει τα πάντα για αυτήν και φροντίζει να είναι πάντα κοντά μας.

Είμαι σίγουρος εξάλλου ότι θέλει και αυτός εξίσου και ίσως και περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος να πανηγυρίσει την άνοδο της Βέροιας στην Super League. Μία άνοδος που θα αποτελέσει και μία προσωπική του δικαίωση όπως και για όλους μας", και επί προσωπικού: " Φυσικά και για μένα και ακόμη περισσότερο να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με την Βέροια στην Super League του χρόνου".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ