ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Θα μείνουμε στο τέλος"

Καλαϊτζίδης: "Θα μείνουμε στο τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του επιθετικά όμως τόνισε πως η Βέροια θα τα καταφέρει και θα μείνει στην Superleague.

"Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα, έναν αντίπαλο με πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή. Η Βέροια διεκδίκησε να έχει βαθμολογικά οφέλη, αλλά δεν το κατάφερε, γιατί παρότι περιόρισε τις επιθετικές φάσεις του αντιπάλου στις 4-5, οι παραλείψεις μας αμυντικά έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΣ να πετύχει με αυτές τις λίγες φάσεις δύο τέρματα", είπε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας και συνέχισε:

"Επιθετικά, εμείς αποτύχαμε να αξιοποιήσουμε κάποιες φάσεις, όχι κλασσικές, αλλά με εξαιρετικές προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα τέρμα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Και πριν από τον αγώνα αυτό και μετά, πάλι η προσπάθεια θα είναι συνεχής και δύσκολη. Το υποδηλώνει και η βαθμολογική μας θέση αυτό.Με την ενίσχυση που θα έχουμε θα προσθέσουμε στοιχεία και δυναμική στην ομάδα μας για να πετύχουμε το στόχο.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι δύσκολη γιατί έχουμε και τον αγώνα κυπέλλου όπου καλούμαστε να προστατεύσουμε το υπέρ μας σκορ και να πάρουμε την πρόκριση και έναν εξαιρετικής σημασίας αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας γιατί η Βέροια έχει τη δυναμική που θα της επιτρέψει να παραμείνει στην κατηγορία".

Κι όσο για τη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού ήταν κατηγορηματικός ότι: "Πιστεύω ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα θα διαφοροποιείται η κατάσταση για τις ομάδες που θα είναι κοντά στη Β' Εθνική. Πιστεύω ότι οι έξι τελευταίες ομάδες είναι αυτές που θα αγωνιστούν ως το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ