ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Θα ήταν άδικο αν δεν παίρναμε αποτέλεσμα"

Καλαϊτζίδης: "Θα ήταν άδικο αν δεν παίρναμε αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

O Δημήτρης Καλαϊτζίδης χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία της Βέροιας στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στον "Sentra 103,3" για τα οφέλη της ισοπαλίας της Βέροιας στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το αν ο χθεσινός βαθμός ήταν σημαντικός: " Αυτό μπορούμε να το πούμε για όλους τους βαθμούς που θα βρεις στο διάβα σου μέχρι να κάνεις ταμείο. Αυτό μπορούσαμε να το πούμε για κάθε ένα από τους αγώνες μπορείς κι αποκομίζεις βαθμολογικά οφέλη. Δεν έχει να κάνει μόνο μ' αυτό το ματς.

Το ίδιο συνέβη και στην Κέρκυρα, που είχαμε καθολική υπεροχή και ισοφαρίσαμε στο φινάλε του αγώνα. γι αυτό παλεύουμε. Για την διεκδίκηση του αποτελέσματος ως το τέλος του αγώνα. Θα ήταν άδικο αν δεν παίρναμε αποτέλεσμα γιατί είχαμε πολλές φάσεις. Είχαμε τρία τετ α τετ, δυο με τον Ιωάννου κι ένα με τον Μπαργκάν".

Για το ότι η Βέροια βάσει δυνατοτήτων κι απόδοσης δεν είναι αντιπροσωπευτική η θέση της: " Εχω την τεχνική ευθύνη της ομάδας στα 6 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου. Θα μπορούσε να είχε επιπλέον βαθμούς, βάσει εικόνας. Χάσαμε πέναλτι με Πλατανιά, ΠΑΟΚ. Πήραμε βαθμολογικά οφέλη, αλλά με περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα".

Για το πόσο διαφοροποιεί την κατάσταση το γεγονός ότι μπλέκονται στην ουρά ΑΕΚ, Αρης: " Στο πρόσφατο παρελθόν ο Αρης είχε υποβιβαστεί. Βεβαίως αυτές οι ομάδες έχουν μια δυναμική περισσότερη λόγω κόσμου που τους ακολουθεί κι όχι βάσει δυναμικότητας. Ο Αρης έπεσε δυο φορές στο παρελθόν. Δεν είναι καλύτερα να είναι έτσι το ποδόσφαιρο; Όταν είσαι σε ακμή να διεκδικείς πράγματα κι όταν δεν είσαι να πας εκεί που ανήκεις;".

Για το αν υπάρχει κάποια ομάδα από την ουρά που την υπολογίζει περισσότερο: " Το πρώτο που ξεκινάς να μετρήσεις είναι την αγωνιστική τους κατάσταση. Σκέφτεσαι την δυναμική που προσθέτει σ' αυτές τις ομάδες ο κόσμος, αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο αντιμετωπίζεις τις ομάδες. Αυτή η περίοδος που διανύουμε θα είναι πολύ ωφέλιμη, γιατί αυτά τα λάθη θα γίνουν αφετηρία για να μην ξανά βρεθούν σ' αυτή την κατάσταση.

Αν είναι αφετηρία για μάθηση, θα είναι καλό. Αν βέβαια αξιολογήσουν τι έφταιξε και βρέθηκαν σ' αυτήν την κατάσταση. Αν θα ήμουν στη θέση τους, θα έλεγα ευκαιρία για αναδόμηση. Για να υπάρχει κάτι που σε παίρνει προς τα κάτω, υπάρχει έδαφος σαθρό. Είναι χρυσή ευκαιρία να αναδομηθούν σε όλα τα επίπεδα".

Για Αρη, ΑΕΚ κι αν θα παλέψουν μέχρι το τέλος για αποφυγή: " Εχουμε ένα ασφαλές δείγμα. Πάμε για 18η αγωνιστική. Πάνω-κάτω δεν θα έχουμε αποκλίσεις. Εκεί θα κυμανθεί το αγωνιστικό τους επίπεδο. Μέχρι το τέλος θα είναι στο γκρουπ, που διεκδικούν την παραμονή. Ανταγωνισμός έστω και για την παραμονή. Δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον αυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο ζει μες στο αύριο, υπό την έννοια ότι παλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος. Να μην μένουμε στο χθες γιατί το ποδόσφαιρο θα τελματώσει. Θα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες να βγουν ομάδες. Μόνο θετικό μπορεί να είναι".

Για την από Κυριακή σε Κυριακή, μάχη για την παραμονή: " Είναι πολύ καλό γιατί σε κάνει να δουλεύεις στα κόκκινα. Δουλεύεις στα όριά σου. Αυτό είναι ωφέλιμο και θα μας κάνει καλό".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ