ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Με την ίδια αφοσίωση"

Καλαϊτζίδης: "Με την ίδια αφοσίωση"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιθυμεί η Βέροια να παρουσιαστεί με την ίδια συγκέντρωση και αφοσίωση και το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με την λογική η Βέροια είναι ήδη σωσμένη όπως τόνισε ο τεχνικός της Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην κάμερα της Nova στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Παρόλα αυτά όμως επιθυμεί από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν με την ίδια συγκέντρωση και αφοσίωση και στο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της Super League και συνάμα στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα έχει διαφορά από όλα τα άλλα παιχνίδια. Έχει να κάνει πρωτίστως με το πνεύμα που θα το αντιμετωπίσουμε εμείς. Θα φροντίσουμε να είμαστε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια αφοσίωση.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας πρωτίστως και την ομάδα κατ' επέκτασιν να συνεχίσουμε τις καλές παρουσίες και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή».

Για το τι θα ζητήσει η Βέροια από αυτό το παιχνίδι είπε: «Ό,τι ζητάει από όλα. Να έχει καλή αγωνιστική παρουσία και μέσα από αυτή να μπορέσει να κερδίσει βαθμούς».

Για το αν περιμένει πιο απελευθερωμένο τον Παναθηναϊκό μετά την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Ουδέποτε έπαψε να είναι. Εκτίμησή μου είναι ότι φέτος είχε μεγάλες μεταπτώσεις στην παρουσία και την απόδοσή του. Από τον Παναθηναϊκό περιμένεις πάντα καλή παρουσία και γι' αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος».

Για το αν η Βέροια θα έχει λιγότερο άγχος υποστήριξε: «Πρώτα περιμένουμε την απόφαση για την ΑΕΚ, η οποία βέβαια μας λυπεί όλους γιατί πρόκειται για μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, αλλά είναι ένα γεγονός το οποίο ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Άλλωστε υπάρχουν και δεδικασμένα. Λογικά είμαστε ήδη σωμένοι, αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην αποστολή που έχουμε, ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και νομίζω ότι είναι αποδεκτή απ' όλους ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Για το αν πιστεύει ότι οι παίκτες του θα είναι συγκεντρωμένοι επισήμανε: «Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Έχουν και οι ίδιοι αντιληφθεί την αξία του αγώνα αυτού. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να το ολοκληρώσουμε καλά. Αυτή την προσπάθεια κάνουμε σε αυτό το επίπεδο και ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε το προσδοκώμενο για μας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο της πόλης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Καλαϊτζίδης είδε τον Γκιγέρμο Πέρεζ να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ισπανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση του, με αποτέλεσμα να τον υπολογίζει κανονικά σε αντίθεση με τον Νίκο Γεωργιάδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο.

Πάντως το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του. Σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσουνε οι ανέτοιμοι Μπαργκάν και Σνάουτσνερ και ο τιμωρημένος Τζόναθαν Λόπεζ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ