ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Ήμασταν καλύτεροι μετά το γκολ του Πανιωνίου"

Καλαϊτζίδης: "Ήμασταν καλύτεροι μετά το γκολ του Πανιωνίου"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα του.

"Καταφέραμε να περιορίσουμε επιθετικά τον Πανιώνιο, σε σημείο που κινδυνέψαμε σε λίγες στιγμές. Αμυντικά ήμασταν καλοί.

Επιθετικά ανεβήκαμε, αφού δεχτήκαμε το γκολ. Μετά το γκολ του Πανιωνίου ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε τελικά να ισοφαρίσουμε και μείναμε στο 1-1.

Μετά από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια καταφέραμε να μαζέψουμε εφτά βαθμούς, στην προσπάθεια μας να φύγουμε από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για τους στόχους της ομάδας δήλωσε: "Επιθυμία μας είναι να φύγουμε γρήγορα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας".

Σχετικά με πιθανή ενίσχυση στην περίοδο του Ιανουαρίου σχολίασε: "Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Δύσκολη περίοδος όμως ο Γενάρης. Σίγουρα και εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση, που ήμαστε χαμηλά στην βαθμολογία".

Για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και τον βαθμό της ισοπαλίας από το τελικό 1-1 τόνισε: "Διεκδικούσαμε τις φάσεις σε όλο το ματς, όμως οι καλύτερες ευκαιρίες μας ήταν μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, και ο ένας βαθμός είναι κέρδος".

Κι όσο για τον Κάρλος Κόστλι επισήμανε: "Ο Κόστλι άργησε να πετύχει το πρώτο του γκολ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έπαιζε και πολύ έως τώρα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ