ΒΕΡΟΙΑ

Κάκωση μηνίσκου ο Σνάουτσνερ

Κάκωση μηνίσκου ο Σνάουτσνερ
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ υπέστη κάκωση μηνίσκου στην ήττα της Βέροιας από τον Αστέρα Τρίπολης και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη θα εξαρτηθεί το επόμενο διήμερο

Το επόμενο διήμερο θα εξαρτηθεί η παρουσία του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Κι αυτό γιατί ο Πολωνός αμυντικός υπέστη κάκωση μηνίσκου στην ήττα της «Βασίλισσας του βορρά» χθες εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το τι ακριβώς υπέστη ο Σνάουτσνερ προέκυψε από το αποτέλεσμα της σημερινής εξέτασης που υποβλήθηκε και το επόμενο διήμερο θα ακολουθήσει θεραπείας στην Θεσσαλονίκη.

Ακολούθως θα φανεί αν θα είναι σε θέση να βρίσκεται στην διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη.

Η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι στα Πηγάδια θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο Τρίτη, αφού σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές της αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε αγωνιστικά τετράγωνα φυσικής κατάστασης.

Κανονικά γυμνάστηκαν και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στο φινάλε των μεταγραφών την περασμένη εβδομάδα.

Οι Μπερτίν, Ρεάνο, Ντομπρασίνοβιτς και Ίσραελ με τους δύο πρώτους να υπολογίζονται για το παιχνίδι της Ξάνθης καθώς τα δελτία τους είναι να βρίσκονται αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναφορικά δε με τους Ντομπρασίνοβιτς και Ίσραελ, αναμένεται η μπλε κάρτα τους από τις ομοσπονδίες των χωρών τους, ώστε να προχωρήσει η έκδοση των δελτίων τους.

Στα ευχάριστα για τον Καλαϊτζίδη είναι το ότι οι Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί ανεβάζουν συνεχώς στροφές με τους δύο πρώτους να έχουν αρκετές πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι του Σαββάτου.

Κι όσο για τον Καλί υπολογίζεται εκτός απροόπτου για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ