ΒΕΡΟΙΑ

Και επίσημα Σισοκό

Και επίσημα Σισοκό

Ο Μαχαμαντού Σισοκό είναι και επίσημα μέλος του ρόστερ της Βέροιας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Χωρίς τον Γκιγιέρμο Πέρεζ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μέλος του ρόστερ της Βέροιας αποτελεί και επίσημα ο Μαχαμαντού Σισοκό που από νωρίς το απόγευμα βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο 25χρονος Γάλλος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός με ύψος 1.92μ. παρακολούθησε την προπόνηση της νέας του ομάδας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Μετά το τέλος της ο Σισοκό είχε την τελική όπως αποδείχθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχό της Γιώργο Αρβανιτίδη όπου συμφώνησαν σε όλα δίνοντας τα χέρια για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Σισοκό ανήκε από 2007 έως το 2012 στην ιταλική Ουντινέζε, η οποία κάθε χρόνο τον έδινε δανεικό, ενώ την περσινή σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ έχοντας 22 συμμετοχές.

Συγκεκριμένα η Ουντινέζε τον "δάνεισε" κατά σειρά στις Σελάνο (2007-2008), Γκαλίπολι (2008-2009), Έουπεν (2009-2010) και Κιλμάρνοκ (2010-2012).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου αμυντικού Mahamadou Sissoko για 1 χρόνο. Το νέο απόκτημα της "Βασίλισσας" αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας με την φανέλα της Κιλμάρνοκ".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τον Κάανεν (σ.σ. που από σήμερα έχει για βοηθό του τον Γιώργο Κερλίδη) δεν υπολογίζει για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου ο 47χρονος Ολλανδός τεχνικός θα κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Βέροιας, μόνο τον Γκιγιέρμο Πέρεζ.

Ο Ισπανός ήταν ο μόνος απών από την σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο του αριστερού του ποδιού, από χτύπημα που δέχθηκε σε μια φάση στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Γκιγιέρμο θα χάσει σίγουρα το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Κατά τα άλλα στην σημερινή απογευματινή προπόνηση ο Κάανεν έκανε αρκετές δοκιμές σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην θέση του τερματοφύλακα χρησιμοποίησε τόσο τον Αναστασόπουλο όσο και τον Τζόναθαν Λόπεζ με προβάδισμα για τον πρώτο ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Γεωργιάδης στα δεξιά, Αμαραντίδης στα αριστερά και ο Ορέστες με τον Μπάρμπα το κεντρικό δίδυμο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούνε οι Όστοϊτς και Τραπ ή Ζεζίνιο, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι Καλτσάς δεξιά και Μπαργκάν αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο σέρβος Μρντάκοβιτς, ενώ πίσω του σαν δεκάρι ο Μπεν.

Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή με μία απογευματινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ