ΒΕΡΟΙΑ

Ισά και επιθετικός

 *** Local Caption *** Mohammed-Awal Issah - Rosenborg
Μοχάμεντ Αβάλ Ισά NTB SCANPIX

Οι δύο πρώτοι στόχοι της Βέροιας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά και ένας επιθετικός.

Στην Βέροια κινούνται σε ρυθμούς της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με τους δύο πρώτους στόχους να είναι η απόκτηση του Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά και ενός επιθετικού.

Δύο ανοιχτά μέτωπα που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουνε στην διάρκεια της εβδομάδας. Με τον δανεισμό του πρώτου από την νορβηγική Ρόζενμποργκ και το φλερτ με συγκεκριμένο Ευρωπαίο.

Συγκεκριμένα η περίπτωση του 26χρονου Γκανέζου Ισά είναι προχωρημένη καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει ανάψει το «πράσινο φως» με τις πρώτες συζητήσεις να έχουνε ήδη γίνει.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως στην πατρίδα του ήδη υπάρχει δημοσίευμα πως θα μετακομίσει από την Νορβηγία και την Ρόζενμποργκ για ελληνική ομάδα χωρίς να αναφέρεται ωστόσο το όνομα της Βέροιας.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού και μάλιστα συγκεκριμένου Ευρωπαίου είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει από το αν θα αποτελέσει παρελθόν ο Κάρλος Κόστλι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μεε τρεις απουσίες συνεχίστηκε το πρωί η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το πρώτο για το 2013 την επόμενη Κυριακή στα πλαίσια της πρεμιέρας του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Συγκεκριμένα εκτός προπόνησης έμειναν οι Καντιμοίρης και Τζημογιάννης που ταλαιπωρούνται από ίωση όπως και ο Μάικλ Ολαϊτάν που δεν έχει επιστρέψει ακόμη από την πατρίδα του την Νιγηρία.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της Βέροιας περιελάμβανε ταχύτητες, οικογενειακό δίτερμα και στημένες φάσεις ενώ η αυριανή και τελευταία για το 2012 θα διεξαχθεί και πάλι στις 11:30 στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ